Einhell falcsiszoló zsiráf bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 5 500 Ft Több napra: 4 500 Ft/nap Kaució: 25 000 Ft

A felújítási munkálatok során a falak és mennyezetek csiszolása az egyik legidőigényesebb és legkimerítőbb feladat lehet. Ezen munkákhoz elengedhetetlen egy olyan megbízható és hatékony eszköz, amely nemcsak megkönnyíti, hanem fel is gyorsítja a folyamatot. A bérelhető Einhell TC-DW 225 falcsiszoló zsiráf egy pontosan ilyen eszköz.
A gép nagy,  225mm átmérőjű csiszolópapírt vagy csiszolóhálót fogad, amelyet üzletünkben akár darabra is vásárolhat 60-tól akár 240-es finomságig. Ezeknek a rögzítése igazán egyszerű, mivel a csiszolótányérhoz tépőzáras módon csatlakoztatható, így a cseréjs is rendkívül gyorsan végrehajtható. Emellett a géphez csatlakoztatható ipari porszívót is kölcsönözhet nálunk. Fontos, hogy a csiszolópapíron lévő lyukak egybe essenek a tárcsán lévőekkel, így lesz igazán hatékony a keletkezett por elszívása. A gép motorja 600W teljesítményű, amely garantálja a hatékony csiszolást még a nehezebb felületeken is. A gép minőségi, fém szöghajtóműve megbízhatóságot és tartósságot biztosít. A csiszolófej jobb mozgatásához a gép csuklócsapágyai is hzzájárulnak. A rugalmas mozhatás könnyű kezelhetőséget és precíz csiszolást biztosít. A zsiráf motorjának fordulatszáma változtatható, így mindig az adott falfelület típusáház és a csiszolandó anyaghoz lehet állítani, így optimális eredményt érhet el. A munka kezdésekor, főleg mennyezet esetén és kevésbé tapasztalt bérlőknek ajánlott a csiszolást kisebb fordulatszámmal kezdeni és fokozatosan növelni. A gép ergonómikus T-fogója kényelmes használatot tesz lehetővé és egyben a felhasználó ezzel biztosan tarthatja a gépet a munkavégzés közben. A gépet egy zárható kofferben adjuk át. A falcsiszoló zsiráf bérlésekor nem szükséges nagy járművel érkeznie, szállítókofferben a gép összehajtva tárolhat és szállítható, valamint a toldója is külön válsztható a géptől.

A gép elsősorban vakolat, glett becsiszolására szolgál. Festék és korábbi vakolat eltávolítására más gépünk áll a bérlőink rendekezésére. Fontos, hogy minden gép a megfelelő módon és a megfelelő célra legyen használva, különben a munka végzése sem hatékony és a gép is károsodhat. Amennyiben időszakos, vagy egyszeri munkavégzésről van szó, a bérlés jó opció a legtöbb házfelújítónak, építkezőknek. A legtöbb esetben aki felújítja az ingatlanát, vagy annak egy pár szobáját, mindösszesen pár napig használja a falcsiszolót, utána hosszú évekig nincs rá szüksége, így a gép kölcsönzése egy sok szempontból hatékony megoldás lehet.