Stanley falcsiszoló zsiráf bérlés beépített világítással

Bérleti díj:

Egy napra: 7 000 Ft Több napra: 6 000 Ft/nap Kaució: 40 000 Ft

Ez a Stanley márkájú falcsiszoló zsiráfunk egy erőteljes, 750W-os motorral rendelkezik. A gép különlegessége, hogy a csiszolótányér körül egy bekapcsolható LED-es világítása van. A fénye pedig hideg fehér. Ezen világítás előnye, hogy könnyebb észrevenni a falon lévő egyenetlenségeket, így precízebb munkát lehet vele végezni. 
Természetesen a beépített világítás nélküli géppel is jó eredményeket lehet elérni, de ez egy hasznos extrája ennek a falcsiszoló zsiráfnak, amely profik esetén ezen gép bérlése felé billentheti a döntés mérlegét. Az erős motor előnye, hogy kisebb fordulatszámon is képes nagy nyomatékot leadni, így kisebb tárcsafordulatszám esetén is képe több anyagot eltávolítani. Természetesen másik előnye a robosztus motornak és felépítésnek, hogy jobban bírja a strapát, ami egy kölcsönözhető gép esetén igen nagy előny. A fordulatszáma minimálisan 600 fordulat/perc, a maximuma pedig 1700. Sok eset van, amikor érdemes kis sebességgel kezdeni és utána fokozatosan növelni a sebességet, elsősorban kezdők és kevésbé gyakorlottak esetén, de mennyezet csiszolásnál is sokan kezdik kisebb fordulatszámmal, mert úgy könnyebb elkezdeni és utána szükség esetén növelik.

A tárcsára a 225mm átmérőjű csiszolópapírt vagy csiszolóhálót esetén gép esetén is, mint ahogy a falcsiszolóknál általában tépőzáras rögzítéssel tehetjük fel. Fontos, hogy a lyukak a gép tárcsáján és a papíron egybe essenek, mert csak így lesz igazán hatékony a porelszívás. A porelszíváshoz mindenképpen szükséges ipari porszívót csatlakoztatni a géphez, amellyel ha nem rendelkezik, akkor tőlünk is bérelhet. Porszívó nélkül a gépet használni tilos és valójában egészségre is erősen ártalmas, azon kívül, hogy a gépben is kárt okozhat a motorban és hajtóműbe jutó nagy mennyiségű glettpor.

Ezen bérelhető falcsiszoló zsiráfunkat egy praktikus hordtáskában adjuk át, ahogy a képen is látható. A gép alapvetően összecsukható, a toldószára pedig kivehető, így egy teljesen kezelhető méretben szállítható. A gép kinyitva maximum 1,8 méter hosszú lehet, a legkisebb hossza pedig 1,25 méter. A fej, amin a forgó csiszolótárcsa is van, két dimenzióban is dönthető, amely nagy mértékben megkönnyíti a munkát ezzel a géppel.