Metabo ipari porszívó kölcsönzés

Bérleti díj:

Egy napra: 6 000 Ft Több napra: 5 000 Ft/nap Kaució: 40 000 Ft

Az ipari környezetben a tisztaság és a higiénia fenntartása alapvető fontosságú. Az olyan helyeken, mint műhelyek, gyárak vagy építkezések, a szennyeződések eltávolítása gyakran speciális, nagy teljesítményű eszközöket igényel. A Metabo ASA 30 L PC ipari porszívó egy olyan kiváló minőségű berendezés, amelyet kifejezetten az ipari tisztítás igényeinek kielégítésére terveztek. Mostantól gépkölcsönzőnk kínálatában is elérhető ez a nagyszerű eszköz, amely jelentősen megkönnyíti a tisztítási feladatokat. A bérelhető gépünk rendelkezik egy gumis szerszámgép-adapterrel is, amellyel könnyen és gyorsan lehet egy géphez csatlakoztatni az ipari porszívónkat. A szerszámgép tudja vezérelni a porszívót is, vagyis akkor kapcsol be a porszívó, amikor a hozzá csatlakoztatott gép elindul és nemsokkal azután áll le, ahogy a másik gép leállt. Ez az ipari porszívók egy sajátossága általában. 

A nagy, 30 literes tartálykapacitás lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó folyamatos munkát anélkül, hogy gyakran kellene üríteni a tartályt. A mi gépünket üríthető porzsákkal adjuk át, így nem kell külön porszákot vásárolni a kölcsönzéskor az ipari porszívóhoz, ahogy sok más helyen. Az 1250W-os motor kiemelkedő szívóteljesítményt biztosít, amely révén a gép könnyendén megbírkózik a nagy mennyiségű por elszívásával, de a kisebb törmelékek és szennyeződések eltakarításával is. Az innovatív Power Filter Clean rendszer biztosítja, hogy a szűrő mindig tiszta maradjon, így a porszívó teljesítménye nem csökken a használat során. Az ipari porszívó természetesen nagy méretű kerekeken gurul, amelyek megkönnyítik a készülék mozgatását, így a legnehezebben elérhető helyeken is könnyedén használható.

Az ipari porszívókat hagyományos, háztartásbeli tárasiktől elsősoben a szívóerejük, a szűrőjük mérete és a tartályuk kapacitása különbözteti meg. A szívóerőt nem kell különösebben megindokolni, miért fontos, főleg ha egy falcsiszoló zsiráffal van a készülék összekötve. Minél nagyobb a szívóerő, annál több keletkezett port tud elszívni a porszívó, így annál kevesebb kerül közvetlenül a levegőbe, és a munkát végző emberre, környezetre, így annál kevesebbet kell port kell a munka elvégezte után eltakarítani. A szűrő mérete egy hagyományos porszívónál töredéke sok esetben annak, amekkora egy ilyen ipari kategóriás gépnél van, hiszen nem kell egyhuzamban nagy mennyiségű szennyezett levegőt megszűrnie. Természetesen a kisebb szűrőn kisebb mennyiségű levegő tud jól keresztül áramolni, míg egy nagyobb szűrőn több, amely kevésbé fogja a motort, így növelni a hatékonyságot is. Ezen felül ha egy nagyobb szűrő szenyezettebb, általában még akkor is az áteresztő kapacitása többszöröse, mint egy szintén szennyezett háztartási porszívó szűrőjének. Tehát beláható, hogy a gép eszköz más használatra és más célra van tervezve. Az ipari porszívó direkt a finom por elszívására is tervezve van, mint amilyen a falcsiszolsákor keletkező glett por, amíg egy háztartási ezköz nincs erre felkészítve. Tehát egy ilyen készülék sokkal jobban használható ilyen felhasználásra. 

Mivel falcsiszoló használata is egy felújítás során viszonylag rövid ideig szükséges, az ipari porszívó bérlése az általános, felújítás és építkezés után keletkező szennyeződések eltávolításában is jeleskedik, nem csak a zsiráffal együtt működve. Azonban még így is az esetek többségében költséghatékony az eszköz bérlése a vásárlással szemben. Nem is beszélve arról, hogy egy ipari porszívó általában nagyobb méretű, így a tárolása is több helyet kíván, amelyet sok esetben a tárolóhelyből vagy rosszabb esetben az élettőrből vesz el. Ezen kívül egy bérlés esetén karbantartási és amortizációs költségeknek is csak használat arányos töredékét fizeti a bérlő kölcsönzéskor, amely kevesebb mintha annak egy tárolóban állva csökkenne az értéke. Válassza a Metabo ASA 30 L PC ipari porszívót gépkölcsönzőnk kínálatából, és élvezze a hatékony, gyors és professzionális takarítási eredményeket. Tegye egyszerűbbé és kényelmesebbé az ipari tisztítást ezzel a kiváló eszközzel!